Hvordan oddser man? Sådan kommer du i gang

Hvordan oddser man?

Er du helt grøn inden for oddset? Og kunne du godt tænke dig at prøve kræfter med det? Men ved du ikke lige, hvordan du skal gribe det an? Så er det godt, du er landet her i vores guide, da vi nemt og hurtigt sætter dig ind i, hvordan man oddser. Du skal gerne få en god start med det!

Har du hørt om nogle venner, der har tjent godt på at spille på betting sider? Eller at de lige var heldig at ramme plet med flere resultater på én gang og derfor vandt en stor gevinst? Selvom betting lyder simpelt, er det ikke helt sådan, det forholder sig. For det er en længere proces og kan tage lang tid at finpudse strategien. 

Men lad os dykke ned i det, så du kan komme i gang med at oddse!

Find de bedste bookmakere 

Inden du overhovedet kan komme i gang, skal du finde ud af, på hvilke sider du godt kunne tænke dig at oddse. Der er alt lige fra Nordicbet til Bet365. Du kan med fordel oprette en konto hos betting sider, da det er forskelligt, hvor meget de giver i teoretisk tilbagebetalingsprocent, og hvad deres odds er. 

Det er naturligvis også en klar fordel at gøre det online frem for i kiosken, da du har mulighed for at følge med live og generelt har et bedre overblik, end hvad du får nede i kiosken. 

Sæt dig gerne ind i de forskellige sider og se, om ikke der er nogle fordele at hente her og her. 

Find ud af hvad du gerne vil oddse på 

Fodbold? Håndbold? Heste? Badminton? Hvad kan du godt lide at se af sport, og hvad kunne du godt tænke dig at blive ekspert på? Eller hvad er du måske allerede ekspert på? Jo mere du indskrænker det, jo bedre er det. For jo mere fokus du har på et enkelt område, jo mere skarpt og strategisk kan du gå til det. Hold dig derfor gerne til så få sportsgrene og ligaer som muligt, så du nemmere kan forudse udfaldet. 

Der er meget at vælge imellem og meget at lade sig friste af. Så det gælder om at holde tungen lige i munden! 

Sats kun med små beløb 

Er du helt grøn på oddset og betting, må det bedste tip være, at du skal starte i det små. Lad være med at satse hele opsparingen de første mange gange, du oddser. Læg dig et beskedent budget, som du kan bruge til at øve dig med og til at blive skarp på din strategi og evne til at oddse. Efterhånden som du bliver bedre og mere skarp, og vinder mere og mere, kan du gradvist øge dit beløb. 

Det er bedre, du holder igen og er tålmodig, så du ikke kommer til at tabe for mange penge. 

Ellers er det bare at prøve dig frem og eventuelt få nogle gode tips med på vejen af venner og andre, der gør sig i oddset og betting. 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *